autovit.ro
B SECTIUNI

Caravana MINI, in vizita la Mos Craciun

Un convoi de modele MINI a ajuns la Rovaniemi, localitate aflata dincolo de Cercul Polar, iar organizatorii expeditiei “MINI Goes to Santa Claus” i-au inmanat lui Mos Craciun mesajele scrise de copiii si adultii din lumea intreaga.

Prin aceasta actiune, MINI a reusit sa intre in Official Guinness World Records cu cea mai lunga lista de dorinte catre Mos Craciun: o scrisoare de 3798,5 metri lungime in care au incaput 75.954 de mesaje.

Sambata 24 noiembrie, caravana MINI s-a pus in miscare de la sediul BMW Group din Munchen, iar calatoria s-a derulat pe parcursul a mai mult de 3.500 km. Modelele MINI care au participat la aceasta expeditie fac parte din gama actuala: MINI Clubman, MINI Countryman, MINI Hatchback, MINI Coupe, MINI Roadster si MINI Cabrio. De asemenea Paceman, cel mai nou membru al familiei MINI, s-a alaturat caravanei la sosirea in Rovaniemi.

La proiectul “MINI Goes to Santa Claus” au participat reprezentantele MINI din 16 tari: Germania, Italia, Marea Britanie, Portugalia, Belgia, Bulgaria, Grecia, Polonia, Slovenia, Republica Ceha, Ungaria, Romania si Slovacia, iar din afara UE s-au alaturat Rusia, SUA si Singapore.

La punctul terminus al expeditiei, caravana MINI a fost intampinata de legendarul pilot Rauno Aaltonen, castigatorul din 1967 a Raliului Monte Carlo. Mai mult, la Cercul Polar, Rauno Aaltonen a facut o demonstratie a talentului sau la volanul noului MINI Paceman.

Prin aceasta calatorie acasa la Mos Craciun, MINI a reusit sa intre in Official Guinness World Records prin livrarea celei mai lungi liste de dorinte catre Mos Craciun.

Voi i-ati scris lui Mos Craciun? Cam ce va doriti sa va aduca in acest an?

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)