autovit.ro
B SECTIUNI

Ce aplicatii pentru mobil folosesc romanii

Daca atunci cand a aparut smartphone-ul era o “fita”, in ultimul timp acesta a devenit o necesitate. Fie ca este Android sau iOS, fie ca este mic sau mare, mai nou sau mai vechi, mai scump sau mai accesibil, smartphone-ul a devenit partenerul nostru de nadejde.

Practic un mini PC de buzunar, acesta ne usureaza mult viata de zi cu zi. De la socializare la informare si distractie, ce nu putem face cu un astfel de aparat? Aplicatiile puse la dispozitie de catre companiile de software contribuie si ele serios la depedenta de telefonul inteligent.

La nivel international, conform unui studiu realizat de Ericsson ConsumerLab, top 5 ar suna astfel:

  • aplicaţii pentru a anunţa unde se afla (aplicatii de check-in),
  •  aplicatii cu harti pentru navigare sau pentru a obtine informatii despre trafic,
  • aplicatii pentru  transmisiuni TV pe Internet,
  • aplicatii pentru vizionare filme,
  • jocuri online

Potrivit unui studiu recent realizat de catre Samsung Electronics, aproximativ 97% dintre utilizatorii de Internet din orasele mari din Romania dein un smartphone pe care il folosesc in primul rand pentru a accesa internetul (84%), pentru a verifica starea vremii (52%), pentru a intra pe retelele de socializare (49%) sau messenger (45%).

Aplicatie autovit.ro iphone si android

Astfel, de la mersul trenurilor pana la starea vremii, exista cate o aplicatie pentru orice nevoie. Si voi, iubitorii de masini va puteti bucura de aplicatii din acest domeniu cum sunt cele de stiri auto sau aplicatii ale dealerilor de marca. Acestea va ajuta sa va programati la service, sa evaluati costul unei revizii si chiar sa primiti notificari cu verificarile tehnice recomandate de specialistii auto.

Pentru  momentul in care lucrurile devin cu adevarat serioase, adica vreti sa vindeti sau sa cumparati o masina, va puteti bizui pe aplicatia Autovit.ro, atat petru Android cat si pentru iOS. Aplicatia contine aproape toate functionalitatile site-ului www.autovit.ro. Astfel, puteti publica un anunt, il puteti gestiona prin editare, stergere, prelungire, dezactivare, direct de pe telefon sau tableta. Daca sunteti dealeri, va puteti gestiona contul mult mai usor si fara a fi conditionati de locatie!

Ranking-ul primit de aplicatia Autovit.ro pentru iPhone, este dovada faptului ca v-a fost utila: primul loc in Top Free iPhone Apps, urmatoarea aplicatie din domeniul auto situandu-se pe locul 5.

Aplicatie iPhone autovit.ro

Totodata, singura aplicatie auto pentru iPad, Autovit.ro, ocupa in iTunes in categoria Top Free iPhone Apps locul 6. Suntem mandri de locurile ocupate si mai ales bucurosi ca aplicatiile isi indeplinesc scopul, acela de a va usura procesul de vanzare/cumparare a unui autoturism.

Aplicatie Autovit.ro ipad

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)