autovit.ro
B SECTIUNI

Cele mai cautate 5 piese de la dezmembrari

Cea mai buna afacere, cand ai nevoie sa schimbi o piesa auto, este sa o cauti la mana a doua. Chiar daca a fost utilizata, te poti bucura inca mult timp de ea, pentru un pret mult mai mic decat daca ai cumpara-o in stare noua.

Ce schimba cel mai mult soferii?

 

Farurile

 

Sunt la mare cautare si asta din doua motive. Cele vechi se matuiesc si nu mai lumineaza cum trebuie sau masina a fost lovita si clemele de prindere ale farurilor sau geamul farului s-au distrus.

 

Grila fata

 

La fel ca farurile, si aceasta piesa auto este in topul cautarilor la piese de schimb. Este o parte foarte fragila a masinii si cedeaza imediat dupa o tamponare, fie ea si usoara. Atat grila dintre faruri, de la radiator, cat si grila de la spoiler sunt primele care cedeaza, in caz de impact. In parcurile de dezmembrari auto, sunt foarte bine vandute.

 

Radiatorul

 

E piesa auto care se strica cel mai repede. Radiatoarele sunt inlocuite pe masinile mai vechi, pentru ca, din cauza socurilor, capacele de plastic incep sa se desprinda de elementii de aluminiu. Mai ales cand vine vara, e posibil sa observi ca masina ta are pierderi de antigel, ceea ce inseamna ca ai nevoie de un radiator nou. Nou pentru masina ta, pentru ca unul nou din magazin costa mult, dar unul la mana a doua te va scuti de cheltuieli mari.

 

Barele din fata si spate

 

Spoilerele sunt foarte cautate la dezmembrari. Indiferent daca le-ai zgariat in parcare sau ai avut un mic incident in trafic si ai nevoie de bare noi, poti gasi foarte usor unele cu care sa le inlocuiesti. Exista atat de multe variante la cimitirele de masini, incat e aproape imposibil sa nu gasesti exact ceea ce cauti.

 

Geamurile laterale

 

Geamurile, in general, sunt in top 5 cautari, cand vine vorba de dezmembrari auto. Faci cea mai buna alegere daca le iei la mana a doua, pentru ca vei gasi geamuri laterale cu curbura si forma pe care le cauti.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)