autovit.ro
B SECTIUNI

Cele mai importante 11 mașini lansate la Geneva

Salonul Auto de la Geneva și-a închis deja porțile, dar în urma sa rămân o serie de premiere importante, care vor juca un rol important pe piața europeană în anul ce vine. Iată care sunt acestea.

 

Cu un rol important în viitorul mărcii, Audi A6 este pregătit să intre într-o luptă dură cu BMW Seria 5 și Mercedes-Benz Clasa E, aflate și ele în apogeul dezvoltării lor. Noua generație schimbă radical limuzina premium de clasă mare a celor de la Audi, care nu a mai primit o generație nouă din 2012. Față de rivali, A6 s-a vândut mult mai slab în ultimii ani.

După introducerea noului X3, BMW a adus la Geneva SUV-ul coupe X4. Este o schimbare bine-venită în gamă, mai ales că anul trecut X4 a pierdut teren pe piață în fața nou-venitului Mercedes-Benz GLC Coupe.

Deși a fost lansată în State acum mai bine de un an, Honda CR-V va juca un rol important pentru piața din Europa. SUV-ul nipon avea nevoie de un refresh major, în contextul în care segmentul din care face parte a crescut cu 33% anul trecut.

Ultimele modele lansate în gama celor de la Hyundai au impresionat, la fel cum o face si Santa Fe. În fața unei noi generații, Santa Fe aduce un design spectaculos și tehnologii de ultimă oră, totul la un preț competitiv în segment.

Jaguar a fost în lumina reflectoarelor la Geneva cu electricul I-Pace, care a adus o adevărată revelație pentru industrie, fiind primul SUV electric lansat pe Bătrânul Continent. Pe lângă designul spectaculos, I-Pace asigură o autonomie electrică importantă.

Kia Ceed este una dintre cele mai importante modele compacte din Europa și se va vinde extrem de bine, grația prețului competitiv și garanției de 7 ani.

Lexus UX reprezintă modelul cu care marca premium niponă intră în segmentul SUV-urilor de clasă mică. Acesta este bazat pe Toyota CH-R și nu are motoare diesel.

Alături de alte noutăți, Meredes a adus la Geneva a doua generație a Clasei A, care va lupta direct cu BMW Seria 1 și Audi A3. Printre multe noutăți, Clasa A aduce un interior dominat de ecrane de înaltă rezoluție, extrem de spectaculoase.

Peugeot a fost una dintre vedetele salonului cu noul 508, un model cu un design special, atât la interior, cât și la interior. Pentru francez, lupta din segment va fi una dură, cu VW Passat, Opel Insignia, Ford Mondeo și Mazda 6.

O altă mașină importantă lansată la Geneva este Toyota Auris, care face un pas uriaș înainte în materie de design, fiind mai agresivă și mai sportivă. Cu această ocazie, Auris a primit o versiune hibridă de 180 CP.

Ultima, dar nu cea din urmă lansare din acest top este Volvo V60, un break spațios, confortabil și extrem de versatil. Deși nu sunt atât de căutate, breakurile de la Volvo au o lungă tradiție.

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)