autovit.ro
B SECTIUNI

Cinci stele EuroNCAP pentru Alfa Romeo Giulia, Volkswagen Tiguan și Seat Ateca

Cele mai recente teste de siguranță de la EuroNCAP au avut ca subiect noile modele Alfa Romeo Giulia, Volkswagen Tiguan și Seat Ateca. Toate cele trei modele au obținut scorul maxim de cinci stele.

EuroNCAP a publicat astăzi cele mai recente rezultate de la testele de siguranță. Au fost testate trei dintre cele mai recente modele de piață, două aparținând Grupului Volkswagen, iar a treia fiind deja celebra Alfa Romeo Giulia. Toate cele trei modele au reușit să obțină scoruri excelente.

euroncap17

Atât Alfa Romeo Giulia, cât și noile SUV-uri Volkswagen Tiguan și Seat Ateca au obținut scorul maxim de cinci stele și un rating excelent. Rezultatele sunt cu atât mai meritorii cu cât testele EuroNCAP au devenit din ce în ce mai dure. Pentru scorul maxim, automobilele au nevoie de sistemul ce permite frânarea automată de urgență. Toate cele trei modele testate în actuala sesiune au acest sistem în echiparea de bază.

Cel mai bun scor dintre cele trei modele testate a fost înregistrat de Alfa Romeo Giulia. Modelul italian a înregistrat un scor incredibil de 98% pentru protecția pasagerilor adulți. Cele două SUV-uri compacte, noul Volkswagen Tiguan și Seat Ateca au înregistrat și ele scoruri excelente: 96% și, respectiv, 93% grad de protecție pentru pasagerii adulți.

 

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)