autovit.ro
B SECTIUNI

Cinci stele pentru Audi A4, Honda HR-V și Jazz la testele EuroNCAP

EuroNCAP a publicat un nou set de rezultate. În urma testelor de impact, modelele Audi A4, Honda HR-V și Honda Jazz au obținut scorul maxim de cinci stele. Volkswagen Caddy a primit doar patru stele.

EuroNCAP a publicat rezultatele unei noi sesiuni de teste de siguranță. Au fost testate patru automobile: două modele Honda și două modele produse de grupul Volkswagen. Noul Audi A4 a fost vedeta acestei sesiuni de teste, modelul de clasă medie produs la Ingolstadt obținând scorul general de cinci stele. Audi A4 a obținut un scor excelent la capitolul protecția pasagerilor adulți: 90%, iar pentru protecția pietonilor a primit 75%.

euroncap-22

Cel mai nou crossover din familia Honda, modelul HR-V s-a comportat și el excelent la testele de impact. Cu un scor general de cinci stele și un grad de protecție de 86%, Honda se poate mândri cu încă un model foarte sigur.

euroncap-17

Împreună cu HR-V, EuroNCAP a testat și cel mai mic model din oferta europeană a japonezilor de la Honda: noul Jazz. Din nou, scorul general obținut a fost de cinci stele și un grad de protecție pentru pasagerii adulți de 93%, iar gradul de protecție pentru pasagerii de vârstă mică este de 85%.

euroncap-9

Singurul model care a fost depunctat serios în această sesiune de teste este noul Volkswagen Caddy. Acesta a primit un scor general de patru stele și un grad de protecție pentru pasagerii adulți de 84 procente. Caddy a fost depunctat serios la categoria sisteme de siguranță unde a obținut un scor de doar 68 procente. Nici la protecția pietonilor nu stă foarte bine, procentul primit fiind de 58%.

euroncap-15

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)