autovit.ro
B SECTIUNI

CITROEN C5 X Hybrid: o locuință pe patru roți

Test Drive 2024 | CITROEN C5 X 1.6 PHEV | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Când auzi că despre Citroen C5 X se spune că e o locuință pe patru roți, s-ar putea să ai dubii și să crezi că e vorba doar de marketing care sună bine. Când urci la volan, însă, înțelegi totul destul de repede. Cei de la Citroen au creat totul pe baza programului Advanced Comfort, care este chiar marcă înregistrată. Ce spune el? Că pasagerii trebuie protejați de lumea exterioară, creându-le senzația că se află într-un cocon. Iar aceasta e una dintre cele mai plăcute stări când călătorești.

Ce înseamnă, de fapt, confortul la bordul lui Citroen C5 X?

Scaunele cu reglare electrică, încălzire și suport lombar, o tabletă de 12 inch, volanul și parbrizul încălzite, suspensia cu amortizare hidraulică progresivă și acustica izolatoare liniștitoare creează un mediu în care nu vei avea nicio problemă să petreci mai mult timp în călătoriile lungi – te vei simți aproape…ca acasă.

În plus, cele patru porturi USB, spațiul de încărcare wireless – care nu întrerupe încărcarea, spațiile de depozitare generoase, portbagajul de 485 litri contribuie și ele la un nivel de confort într-adevăr înalt.

Performanțele nu sunt mai prejos

Citroen C5 X vine cu un sistem de propulsie hibrid, compus dintr-un motor pe benzină de 1.6 și o baterie cu o capacitate de 12.4 kWh. Pentru deplasările în oraș, bateria ar trebui să fie ce ai nevoie, având în range de 50 km pur electric. Acest sistem de propulsie dezvoltă o putere totală de 225 cai putere și un cuplu de 360 Nm.

Dacă te gândești că mașina cântărește undeva la 1.8 tone și accelerează de la 0 la 100 km/h în 7.9 secunde, e satisfăcător pentru cei care probabil o aleg, în primul rând, pentru elementul de confort.

Prețul de listă pentru Citroen C5 X este de 50.000 euro cu TVA inclus – urmează să decizi tu dacă merită, pentru toate cele de mai sus și alte caracteristici interesante pe care le găsești în test drive-ul de mai jos.

👉 Urmărește review-ul detaliat și află mai multe despre Citroen C5 X Hybrid.

👉 Te vezi la volanul unui Citroen C5 X? Vezi ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)