autovit.ro
B SECTIUNI

CNADNR anunță reparații pe autostrada A2 între Lehliu și Fetești în această toamnă

Autostrada București – Constanța intră în reparații în această toamnă. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutierii (CNAIR), desprinsă din CNADNR, anunță că între Lehliu și Fetești vor fi efectuate lucrări pe o porțiune de 21 de kilometri.

Autoritățiile au anunțat că în această toamnă se vor efectua reparații pe autostrada A2 ce leagă Capitala de litoralul românesc. Lucrările vor afecta un sector de 21 kilometri situat între localitățile Lehliu și Fetești, mai exact între km 96 și km 117. Pentru a putea efectua lucrările necesare, traficul se va desfășura pe o singură bandă pe sens, iar viteza maximă va fi limitată la 60 km/oră.

autostrada

Lucrările costă 12 milioane de lei și au ca termen de finalizare data de 15 noiembrie 2016. Comunicatul oficial mai spune că lucrările de asfaltare vor fi efectuate atât pe timpul zilei cât și noaptea și în timpul weekendului.

“Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţă participanţii la trafic că în perioada 21.10.2016 – 15.11.2016, se vor executa lucrări de întreţinere periodică (aşternere covoare asfaltice) pe autostrada A2, pe sectorul cuprins între km 96+000 – km 117+500, tronson Lehliu – Fetești. Aceste lucrări vor implica restricţionarea traficului rutier prin devierea circulaţiei de pe o cale pe cealălaltă cale. De asemenea, menţionăm că pe sectoarele pe care circulaţia se va desfăşura temporar deviat alternativ (de pe un sens pe celălalt), viteza de deplasare a autovehiculelor este limitată la 60 km/h”, spune comunicatul oficial emis de către CNAIR.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)