autovit.ro
B SECTIUNI

Comunicat de presa – Aplicatia Brady Auto Center

Unul dintre partenerii nostri, Brady Auto Center, este primul dealer din reteaua autorizata Skoda Romania care a lansat o aplicatie de mobil.

Aplicatia Brady Auto Center este disponibila gratuit atat pentru Android cat si pentru iOS. Prin intermediul acesteia poti tine o evidenta mai buna a masinii tale in Service Brady si poti primi notificari cu privire la verificarile tehnice recomandate de specialisti auto.

Aplicatia iti asigura o programare rapida la Service Brady, iti face un calcul estimativ al reviziei auto Skoda si Volkswagen, iti prezinta cele mai noi modele Skoda lansate pe piata din Romania dar si alternativa unor masini de ocazie cu garantie das WeltAuto.

Aplicatia de mobil Brady iti face simulari rapide de finantare atat pentru credit cat si pentru leasing auto si te tine la curent cu promotiile din service-ul Brady Trade.

Brady App. se adreseaza in principal posesorilor de autoturisme din grupul Volkswagen care vor putea lua astfel legatura direct cu consilierii Brady si vor putea verifica oricand istoricul propriei masini.

Aplicatia este disponibila pentru Android pe aici  iar pentru iOS aici.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)