autovit.ro
B SECTIUNI

Crossover-ul Fiat 500X a trecut printr-un facelift discret

Fiat a adus o serie de modificări discrete modelului 500X. Acesta a fost lansat în 2014 și a are nevoie o mică împrospătare pentru a își menține atractivitatea în segmentul crossover-urilor compacte.

Fiat 500X este propunerea constructorului italian în segmentul crossover-urilor compacte. Modelul 500X mizează de designul retro, inspirat de fratele mai mic din gamăm Fiat 500. Platforma tehnică este comună cu cea a modelului Jeep Renegade, iar motorizările și transmisiile sunt similare.

Odată cu debutul anului 2017, Fiat a prezentat o versiune cu facelift a modelului 500X. Modificările sunt discrete și este nevoie de o privire ageră pentru a deosebi noua versiune. Blocurile optice au o formă ușor diferită și folosesc tehnologia LED, iar jantele de 17 inch au acum un nou design. Trei culori noi pentru caroserie au fost de asemenea, adăugate. Aceastea sunt numite: Bronze Beige Cappuccino, Blue Jeans și Donatello Bronze.

untitled

Interiorul a primit și el o serie de mici modificări: scaune noi și materiale diferite pentru anumite versiuni de echipare. Gama de motorizări rămâne identică cu trei propulsoare pe benzină cu puteri ce variază între 110 și 170 CP și trei propulsoare diesel cu puteri între 95 și 140 CP. Cele trei variante de transmisie rămân de asemenea disponibile: cutie de viteze manuală cu cinci sau șase trepte, cutie automată cu două ambreiaje și șase trepte sau cutie automată cu nouă trepte.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)