autovit.ro
B SECTIUNI

Cum anume se fac anvelopele reconstruite si care sunt avantajele lor?

Exista multiple modele de anvelope care se pot folosi pentru anumite tipuri de masini, care sunt construite pentru iarna sau pentru vara, ori pentru diverse specificatii tehnice. De aceea este important sa iei cele mai bune decizii atunci cand cumperi anvelopele potrivite pentru autoturismul tau.

Poti opta pentru anvelopele reconstruite si poti sa te bucuri de diverse tipuri de avantaje. Iata cum anume se fac anvelopele reconstruite si care sunt principalele beneficii pe care le poti avea:

1. Procesul de reconstruire al unei anvelope incepe cu indepartarea cauciucului exterior pastrand doar structura intacta si continuand fluxul initial in construirea unei anvelope noi.

Pentru a realiza cauciucuri reconstruite este necesara utilizarea anvelopelor doar cu profilul uzat si si cu structura intacta. Dupa ce trece de verificare anvelopa se rascheteaza pana la indepartarea totala a cauciucului exterior. Acest prim pas aduce carcasa pregatita in forma initiala si respecta acelasi flux pt construirea unei anvelope noi.

2. Carcasei i se va aplica acelasi strat de cauciuc superior ca in cazul anvelopelor noi de calitate premium

Odata ce carcasa este pregatita in forma initiala se utilizeaza materie prima de cea mai buna calitate pentru a obtine o aderenta maxima si totodata o rezistenta la km parcursi. Dupa aplicarea cauciucului plastic pe exterior anvelopa se introduce in presa cu matrita pe dimensiunea si modelul dorit la o temeratura de 155 grade si dupa timpul de vulcanizare ea devine elastica, iar dupa o verificare amanuntita conform fluxului tehnologic poate sa fie utilizata. Practic pentru a produce anvelope reconstruite trebuie sa ai acelasi flux tehnologic, prese si matrite pentru fiecare model in parte exact ca si la productia initiala de anvelope noi..

3. Regula este ca o anvelopa sa fie reconstruit o singura data chiar daca se structura permite pana la minim 3 ori in cazul anvelopelor premium cu renume mondial

Pentru a se mentine standardul de calitate ridicat, este important sa stii ca reconstruirea anvelopei se face o singura data chiar daca structura anvelopelor este garantata de 5 ori mai mult la flexiuni si totodata ca numar de km.  Astfel, vei avea garantia ca vei folosi un produs premium cu o aderenta maxima si cu un numar de km pe masura care te va ajuta sa faci multe drumuri asa cum iti doresti.

4. Daca alegi sa cumperi anvelope reconstruite vei avea beneficiul de a cumpara anvelope premium de calitate superioara la un pret de buget

Principalul beneficiu pe care il poti avea atunci cand alegi sa cumperi anvelope reconstruite, este cel legat de bugetul tau. Astfel, vei putea sa te bucuri de cele mai bune variante, la un pret corect. Poti vedea optiunile pe care le ai pentru cumpararea anvelopelor reconstruite, pe Radburg. Este important sa iti folosesti bine bugetul pentru a putea obtine solutiile dorite si pentru a te bucura de produsele tale in modul in care doresti.

5. Un alt avantaj pe care il poti avea in cazul anvelopelor reconstruite este acela al garantiei pe care o vei primi la achizitionarea anvelopelor

Anvelopele reconstruite vin la pachet cu o garantie care iti asigura investitia facuta. Vei putea sa  folosesti de fiecare data cu placere si incredere anvelopele reconstruite, avand siguranta ca ele sunt garantate pe mai multi ani. Alege sa cumperi ceea ce se potriveste pentru nevoile tale, pentru dimensiunea si viteza maxima a masinii tale. Vei descoperi ca poti cumpara multiple modele de astfel de anvelope, realizate pentru autoturism, 4×4, camionete si camioane.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)