autovit.ro
B SECTIUNI

Dacia aduce la Geneva ediții aniversare pentru toate modelele din gamă

Inspirați de succesul național al modelului aniversat Dacia Logan 10 ani Edition, oficialii mărcii românești vor aduce la Salonul Auto de la Geneva o întreagă gamă de modele aniversare ce vor marca 10 ani de la relansarea mărcii românești pe piețele din vestul Europei. Astfel, toate modelele din gama actuală Dacia vor primi o ediție aniversară scoasă în evidență de culoarea specială numită Cosmos Blue.

Dacia vrea să marcheze cum se cuvine împlinirea a 10 ani de la lansarea pe piața europeană a mărcii românești. Astfel, la Salonul Auto de la Geneva vom putea admira versiuni aniversare pentru toate modelele din actuala gamă, excepție făcând doar Dokker Van. Succesul modelului Logan 10 ani Edition pe piața din România pare să îi fi inspirat pe oficialii Dacia și astfel va exista câte o versiune aniversară pentru Logan, Logan MCV, Sandero, Lodgy, Dokker și Duster, iar acestea vor fi disponibile pe toate piețele unde Dacia este prezentă.

Finisări speciale

Dacia_66308_global_enModelele aniversare vin cu modificări la nivel optic, motorizările nefiind afectate. Primul element prin care se fac remarcate este culoarea specială în care este vopsită caroseria. Aceasta poartă numele de Cosmos Blue și este culoarea de prezentare a modelelor aniversare. Nuanța exterioară este reflectată și interior prin intermediul a câtorva elemente discrete. Exemplarele aniversare vor folosi o tapițerie în nuanța Sombre Blue cu cusături gri și covorașe speciale. La exterior mai trebuie remarcate și jantele fumurii vopsite în culoarea Dark Metal. Aceeași nuanță este regăsită și pe carcasele oglinzilor laterale.

Media Nav Evolution

Marea noutate la capitolul dotări este noul sistem infotainment numit Media Nav Evolution. Este o variantă evoluată a actualului sistem Media Nav și se prezintă cu un display cu culori noi și oferă acum și conectivitate directă cu smartphone-ul. Acest lucru va fi efectuat prin intermediul aplicației AHA ce poate fi descărcată din Google Play Store (Android) și Apple Store (iOS). Aplicația permite accesul la propria galerie de imagini, la Facebook, Twitter și alte aplicații social media. Mai mult, modelele aniversare vor avea comenzi pe volan prin intermediul cărora cel de la volan poate apela la Siri, asistentul virtual dezvoltat de Apple pentru telefoanele proprii.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)