autovit.ro
B SECTIUNI

Dacia Duster Air şi Dacia Sandero Black Touch – două versiuni speciale dedicate pieței din Franța

Dacia aduce la Salonul Auto de la Paris și două versiuni speciale dedicate modelelor Dacia și Sandero. Aceastea vor fi comercializate pentru început pe piețele din Franța, Belgia și Luxemburg. Dacia vrea să profite de apetitul clienților din Europa de Vest pentru produsele sale și crearea de ediții speciale pot crește vânzările mărcii românești pe piețele francofone.

Dacia va prezenta la Salonul Auto de la Paris două versiune speciale numite Duster Air și Sandero Black Touch. Pentru modelul crossover din gama Dacia, versiunea specială vine cu accente inspirate din aviație, în timp ce seria limitată Sandero merge pe tema All Black.

Dacia Duster Air

Dacia_62173_global_enDacia Duster Air se inspiră din lumea aviației și se prezintă cu patru culori de caroserie, carcase de oglinzi vopsite în culoarea galben Imperial și un colant ce imită un altimetru lipit pe capotă și pe portiere. Mai avem geamuri fumurii și jante de 16 inch din aliaj negru metalic. La interior, tema aeronautică continuă. Scaunele sunt tapițate cu motive aviatice și inserții galbene. La capitolul motorizări, Duster Air mizează pe propulsorul 1.2 TCe de 125 CP, dar și pe turbodieselul 1.5 dCi de 110 CP. Versiunea pe benzină este disponibilă doar cu tracțiune față, în timp ce dieselul poate fi comandat și cu tracțiune integrală. Pentru piața franceză, prețurile încep de la 16.200 euro și pot ajunge până la 18.900 euro.

Dacia Sandero Black Touch

Pentru cei care își doresc un model de clasă mică ceva mai special, Dacia a creat ediția specială Sandero Black Touch. Tema genereală este, așa cum îi spune și numele, culoarea neagră. Sandero Black Dacia_62192_global_enTouch este bazat pe nivelul de echipare Laureate, dar are spoilere vopsite în culoarea caroseriei, inserții perlate de culoare neagră pentru carcasele oglinzilor și jante de 16 inch din aliaj cu design special. La interior regăsim o echipare generoasă cu pilot automat, climatizare și sistemul multimedia MediaNav. La capitolul motorizări, clienții din Franța pot alege între două propulsoare pe benzină de 1.2 litri și 75 CP sau 0.9 TCe de 90 CP. Amatorii de diesel pot alege unitatea 1.5 dCi de 90 CP. Prețurile pentru Dacia Sandero Black Touch pornesc de la 10.450 euro.

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)