autovit.ro
B SECTIUNI

Dacia Duster a ajuns la borna 1.000.000. Automobilul a fost livrat în București.

Marca Dacia a trecut de mult granițele României și este deja un succes pe majoritatea piețelor unde activează. Pe o piața europeană tot mai avidă după SUV-uri, Dacia a avut la timp un model extrem de robust, capabil în teren accidenta și oferit la un preț pentru care rivalii, pur și simplu, nu au răspuns. Duster a confirmat deja ca un real succes, iar asta o dovedește și faptul că a ajuns la borna 1.000.000 de unități construite.

Și pentru ca momentul aniversat să fie și mai special, automobilul în cauză a fost livrat către fericitul posesor în Bucuresti, la unul dintre dealerii Dacia, în cadrul unei festivități speciale. Dusterul cu numărul 1.000.000 este un model din seria specială Black Touch 4×4, de culoare Verde Altai și este echipat cu propulsorul 1.6 pe benzină, care dezvoltă 114 CP. Cumpărătorul nu este la primul model Dacia, având înainte un Logan de care a fost extrem de mulțumit. Cheia mașinii i-a fost înmânată clientului de către Hakim Boutehra, Director General Renault Commercial Roumanie.

Acesta a declarat: “Duster reprezintă cartea de vizită a gamei Dacia. Este modelul care a reușit să impună marca noastră atât în România, cât și în numeroasele țări unde clienții sunt în căutarea unui SUV robust și modern. Sunt încântat să înmânez azi cheia acestui model aniversar unui client din România – leagănul mărcii Dacia”.

duster-1-000-000_foto1

Dacia Duster – pregătit pentru piața europeană

Dacia Duster a trecut printr-un facelift la finalul anului 2013, iar recent a primit o cutie cu dublu ambreiaj, extrem de rapidă. Aceasta îi va aduce avantaje clare pe piața din Europa, unde clienții caută SUV-uri echipate cu transmisii automate. Dacia Duster este produs în uzina de la Mioveni, precum și în mai multe uzine din afara României, în Rusia, India, Columbia și Brazilia. În primele 11 luni ale anului 2016, aproape 6.300 de vehicule Duster au fost livrate clienților români, ceea ce plasează SUV-ul Dacia pe locul al doilea în clasamentul celor mai vândute modele din România.

 

 

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)