autovit.ro
B SECTIUNI

Dacia JOGGER cu Sleep Pack: pentru aventurierul din tine

Test Drive 2023 | DACIA JOGGER | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Deja un model de succes, Dacia Jogger a surprins prin vânzări atât în România, cât și în restul Europei. Acest lucru se datorează, pe lângă raportul calitate-preț, faptului că Jogger a convins fanii modelului că poate să vândă un stil de viață.

Cu mașina la cort

Intră aici în scenă Jogger Sleep Pack – o suită de elemente care formează un cort complet atașat mașinii, transformând Jogger dintr-o mașină spațioasă într-una care devine confortabilă pentru întreaga familie plecată în excursie. Pentru 1490 euro în plus atunci când cumperi mașina, acest „extra” înlocuiește camera de pensiune și te aduce în inima naturii în orice escapadă.

Sistemul de propulsie și…ceva în plus

Jogger-ul vine cu un motor de 1 litru în 3 cilindri, 100 cai putere, iar masa mașinii este de 1.4 tone. Echiparea Extreme Plus vine cu o funcționalitate interesantă: modul „Drum alunecos”. Acesta se activează prin intermediul unui buton dedicat și se manifestă prin limitarea mișcării roților mașinii atunci când urci pe un un teren alunecos, pentru a modula mai bine accelerația. Practic, gândește în locul tău cum ar trebui să manageriezi o urcare pe un drum alunecos.

Prețul de listă pentru Dacia Jogger cu nivelul de echipare Extreme Plus este de 21.000 euro

👉 Toate detaliile care te interesează despre Dacia Jogger – Extreme Plus le găsești în review-ul video de mai jos.

👉 Te interesează Dacia Jogger cu Sleep Pack? Descoperă ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)