autovit.ro
B SECTIUNI

Dacia Logan MCV Stepway este cel mai nou membru al familiei de modele autohtone

Dacia mărește familia de modele Stepway prin adăugarea breakului Logan MCV. Acesta primește tratamentul Stepway în versiunea cu facelift și are acum o gardă la sol cu 50 mm mai înaltă.

Deoarece Dacia Sandero Stepway a fost și este un succes al mărcii din România, oficialii brandului au decis să extindă gama de versiuni cu look robust și către alte modele. Au urma modelele Dokker Stepway și Lodgy Stepway, iar acum Dacia anunță un alt patrulea model care se va adăuga familiei Stepway. Este vorba de modelului Logan MCV, Dacia intrând astfel în zona constructorilor care oferă un break cross, modele apreciate pe piețele din vestul Europei.

dacia-logan-mcv-stepway-2

Din păcate, Dacia nu a inclus și tracțiunea integrală pe lista modificărilor pentru versiunea Stepway. Noul model preia însă toate elemente care îl fac să arate dur: pasaje embosate pentru roți, gardă la sol mărită, elemente de protecție și spoilere redesenate.

dacia-logan-mcv-stepway-4

La interior găsim o tapițerie specifică și elemente de design adiționale, cum ar fi logo-ul Stepway adăugat pe volan. Dacia Logan MCV Stepway își păstrează și latura practică, având un portbagaj cu un volum de 573 litri.

dacia-logan-mcv-stepway-9

Dacia Logan MCV Stepway va fi disponibilă doar cu motorizările TCe 90 (0.9 litri, 90 CP) pe benzină cu sistem start-stop și cutie de viteze manuală cu cinci trepte, sau opțional cu cutia robotizată Easy-R sau dCi 90 (1.5 litri, 90 CP) diesel cu cutie de viteze manuală cu cinci trepte.

Noua versiune va deputa la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)