autovit.ro
B SECTIUNI

Dacia Logan Prestige devine versiunea de top pentru modelul românesc

În ultimul timp, Dacia și-a obișnuit clienții cu versiuni speciale care aduc echipări mai bogate, la prețuri competitive. Acum, producătorul de la Mioveni lansează o nouă versiune de echipare pentru Logan. Aceasta devine vârful de gamă, oferă echipamente care până acum nu erau disponibile pentru versiunile normale și va fi comercializată sub denumirea de Prestige. Iată tot ceea ce aduce nou Dacia Logan Prestige.

 

Vă mai amintiți ediția specială denumită Dacia Logan 10 ani? Aceasta a fost extrem de apreciată de clienți, dar a fost produsă într-un număr limitat de exemplare. Noua versiune Prestige are la bază aproape aceleași echipamente pe care le-am văzut pe Logan 10 ani. În echiparea de bază a lui Logan Prestige, clienții se pot bucura de echipamente precum sistemul de climatizare automată, comenzi ale geamurilor electrice pe portiere sau geamuri electrice față cu comandă cu impuls pe partea șoferului. În plus, Dacia a lucrat și pentru imagine, fiind oferit un nou design interior, cu o planșă de bord specifică, echipată cu aeratoare centrale dreptunghiulare. De asemenea, Logan Prestige dispune de o tapițerie cu design nou, jante „Dark Metal” de 16 inchi, semnalizatoare pe oglinzile retrovizoare exterioare și proiectoare dublu optice. Nu trebuie uitat nici sistemul multimedia și de navigație MediaNav, foarte apreciat pentru modul rapid în care răspunde la comenzi, dar și pentru interfața simplă și intuitivă.

Dacia Logan Prestige

Dacia Logan Prestige – prețuri și motorizări

La fel ca și versiunea Logan 10 ani, noua echipare Prestige va putea fi comandată cu doar două motorizări, ambele îndeplinind normele de poluare Euro 6. Pentru cei care preferă motorizările pe benzină este oferit propulsorul de 1,2 litri, cu o putere de 73 CP, în timp ce pentru clienții ce optează pentru un motor diesel există unitatea 1.5 dCi de 75 CP. Prețurile de achiziție ale noii versiuni de echipare Prestige sunt de 9.600 de euro cu TVA în cazul motorizării pe benzină și de 11.700 de euro cu TVA pentru versiunea diesel. Pentru cei care doresc să achiziționeze noul model este important de știut că Logan Prestige este deja disponibil pentru comandă în rețeaua dealerilor Dacia din întreaga țară.

 

 

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)