autovit.ro
B SECTIUNI

De ce nu-i o surpriza ca 4×4=3???

Nu vreau sa ne incalcim foarte tare in matematici superioare, baze de numeratie, etc, dar nici sa facem aluzii la bancuri gen ala cu profesorul de matematica beat care venea acasa seara si scrijelea pe caroseria masinii de teren a vecinului un “=16” dupa logo-ul 4×4.
Vreao doar sa subliniez, din nou, faptul ca avem in jurul nostru, tanara generatie de piloti. Sub forma de boboci, de picaturi de roua pe tulpina motorsportului de maine, de tineri care ACUM au nevoie de un MENTOR, de cineva care sa le ia soarta in maini si sa-i faca…PILOTI! Pentru asta trebuie ochi, experienta, strategie, bani, rabdare.
Daca in trecut am vorbit la modul general despre cateva nume care imi atrag, constant, atentia, astazi o sa-mi permit sa fiu centrat pe Badiu. Raul Badiu!
De ce tocmai pe el? De ce acum?
Pentru ca la etapa de Slalom Paralel de alaltaieri, a schimbat antedeluvianul coupe quattro de la Audi, cu un Subaru Impreza. Nu tocmai recent – dateaza, totusi, din secolul trecut!-, insa intr-o stare buna de sanatate, acesta reprezenta cea mai performanta masina pe care a pilotat-o Raul pana acum. In plus, el nu mersese nici macar 1 metru cu bestia japoneza, proprietatea clujeanului Florin Crisan, patronul de la TURBOTEHNICS care, intr-un gest extrem de rar in zilele noastre, i-a oferit cu gentilete masina tanarului sibian. Chapeau, monsieur!
Raul avea un multiplu stress in fata lui. Concura impotriva a doi piloti cu o certa (subsemnatul) sau chiar foarte mare experienta (Marco Tempestini), era “indicat” sa nu strice nimic la masina si trebuia sa dovedeasca tuturor – intotdeauna e nevoie-, ca e bun. E foarte bun!
Iar timpii lui au fost extraordinari. S-a apropiat la cateva zecimi de Marco (cu ultimul racnet de Subaru) si la ceva peste 1 secunda de subsemnatul (la bordul Mitsu-ului de ultima generatie). Si asta i-a adus locul 3 la open insa, cu un pic de antrenament, s-ar putea ca in scurt timp Raul sa infirme titlul articolului si sa-i contrarieze foarte tare pe matematicieni, pentru ca sunt convins ca va demonstra ca 4×4=1!!!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)