autovit.ro
B SECTIUNI

Ferrari J50 este o ediție limitată dedicată pieței din Japonia

Ferrari este o marcă extrem de apreciată în Japonia, iar noul model J50 este o dedicație specială pentru fanii din Țara Soarelui Răsare. Acest model va fi produs în serie limitată și marchează revenirea mărcii italiene la caroseria de tip targa.

Ferrari marchează 50 de ani de prezență pe piața din Japonia cu o ediție foarte specială. Noul model Ferrari J50 este de fapt un 488 Spider cu o caroserie diferită. Doar 10 exemplare vor fi construite, fiecare urmând a fi personalizat după dorința viitorului proprietar.

ferrari-j50-3

J50 marchează revenirea mărcii italiene la caroseria de tip targa. Noul model fost desenat de către Centro Stile Ferrari, iar de construcție s-a ocupat departamentul de Proiecte Speciale de la Maranello. Designerii s-au inspirat de la modele clasice din istoria mărcii, în speciale barchettele deschise, dar și elemente de la 288 GTO, F40 și F50.

ferrari-j50-4

Plafonul pliabil al modelului 488 Spider a fost înlocuit cu două elemente din fibră de carbon care pot fi scoase și depozitate în habitaclu pentru ca cel de la volan și pasagerul său să se poată bucura de cerul deschis.

Motorul central este același V8 de 3.9 litri, dar care a fost împins să dezvolte 690 CP.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)