autovit.ro
B SECTIUNI

Ford adaugă în gama pentru Europa modelele Ka+ facelift și Ka+ Active

Ford își împrospătează oferta în clasa mini oferind o versiune faceliftată a modelului Ka+ precum și una destinată celor care preferă un look mai robust: Ka+ Active.

Ford a introdus modelului Ka+ pe piața din Europa în vara anului 2017, dar modelul a fost umbrit constant de fratele său un pic mai mare, noul model Fiesta. Ford vrea însă să îi mai dea o șansă modelului Ka+, acesta fiind un concurent pentru modelele de buget, ca Dacia Sandero și Sandero Stepway.

Pentru a replica rețeta de succes a mărcii Dacia, cei de la Ford au aplicat un facelift serios modelului Ka+ pentru a îl face mai atrăgător și au adăugat și o versiune cu look robust numită Ford Ka+ Active. Au grefat sub capotă motoare noi și o serie de tehnologii de ultimă oră și astfel noul Ka+ este gata să își înfrunte concurența.

Partea frontală a fost restilizată cu blocuri optice diferite și lumini de zi LED. Versiunea Active primește și o gardă la sol mărită cu 23mm și un set de bare de plafon plus protecții pentru spoilere și praguri.

Interiorul se prezintă cu materiale mai bune, precum și cu sistemul de infotainment Ford Sync 3 ce aduce și un display tactil de dimensiuni generoase împrumutat de la modelul Fiesta.

Mai important, Ford oferă modelul Ka+ facelift cu o serie de motoare noi. În locul anemicului motor aspirat pe benzină de 1.2 litri, Ford propune acum un propulsor cu trei cilindri 1.2 Ti-VCT supraalimentat ce oferă 70 sau 85 CP. În plus, noul model va putea fi comandat și cu motorizarea 1.5 TDCI de 95 CP și 215 Nm. Toate motorizările sunt asociate cu cutii de viteze manuale cu cinci trepte.

5 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)