autovit.ro
B SECTIUNI

Ford Focus ST vine sa intarate audienta

Cei de la Ford si-au facut bine temele si dupa o scurta perioada de gandire au hotarat sa expuna conceptul viitoarei generatii de Focus ST n cadrul Salonului Auto de la Paris, care isi va primi oaspetii in luna octombrie.

Printre bunatatile de care msina se bucura se numara un body-kit aerodinamic, o priza de aer de mari dimensiuni, o culoare speciala, Tangerine Scream, si o evacuare dubla cromată dispusa pe mijloc pentru un puternic impact vizual si auditiv. Stlizarea dinamica se regaseste si la interior, unde scaunele sport imbracate in piele bicolora si insertiile de carbon compun un tablou cu tuse sportive foarte reusit.

Puterea este livrata de aceasta data de un motor de 2,0 litri EcoBoost in patru cilindri ce dezvolta o herghelie de 250 CP. Restul de specificatii sunt tinute deocamdata secrete, insa americanii promit un cocktail de senzatii tari, date de performanta, manevrabilitate si un vacarm metalic la cele mai inalte frecvente.

Vânzarile hot-hatchului vor demara abia la inceputul lui 2012, dar pana atunci dependentii de adrenalina isi pot stinge setea cu actuala generatie a lui ST, o fiara la fel de neimblanzita care pune la grea incercare orice dresor de cai putere.

Analiza completa a vechiului Ford Focus ST disponibila pe WhatCar.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)