autovit.ro
B SECTIUNI

Ford Puma este pe lista celor șapte modele finaliste la titlul Car of the Year 2020

Concursul Car of the Year Europe și-a anunțat lista celor șapte modele finaliste în cursă pentru titlul de Mașina Anului 2020 în Europa.

Din cele 35 de modele inițial candidate, membrii jurulului Car of the Year au ales șapte automobile care vor merge în finala concursului. Pe listă se află inclusiv modelul Ford Puma, produs în România la uzina de la Craiova.

Puma este singurul SUV care va merge în finala concursului Car of the Year 2020 Europe. Pe listă mai sunt două automobile electrice ce au debutat de curând în Europa: Porsche Taycan și Tesla Model 3.

Apoi, în finală au intrat noile modele de clasă mică Renault Clio și Peugeot 208. Lista finalistelor este completată de noile modele compacte Toyota Corolla și BMW Seria 1.

Câștigătorul concursului Car of the Year 2020 va fi anunțat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie a anului viitor.

Deținătorul titului Mașina Anului 2019 este modelul electric Jaguar I-Pace, iar în anii trecuți titlul a mai fost cucerit de Volvo XC40, Peugeot 3008, Opel Astra sau Volkswagen Passat.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)