autovit.ro
B SECTIUNI

Ford Puma, noul SUV produs la Craiova, are un preț de lansare de 16.500 euro

Ford a publicat listele de prețuri pentru noul model SUV numit Puma. Acesta este asamblat la uzina Ford de la Craiova alături de modelul EcoSport.

Noul SUV din gama Ford a fost prezentat oficial acum câteva luni, iar acum avem și prețurile pentru modelul ce este fabricat în România.

Prețul special de lansare pentru noul model Ford Puma este de 16.500 euro, TVA inclus. Acest preț este valabil pentru versiunea de echipare standard Titanium și include scaune față cu suport lombar și masaj, încărcare wireless pentru smartphone-uri, faruri cu tehnologie LED, precum și multe tehnologii de asistență a șoferului, cum ar fi Active City Stop, Lane Keeping Aid, Active Cruise Control.

Ford Puma este disponibil în acest moment în trei variante de echipare: Titanium, Titanium X și ST-Line X. Începând cu februarie 2020 va fi disponibilă și varianta de echipare ST-Line.

Modelul dispune de motorul 1.0 Ecoboost de 125 CP și transmisie manuală cu șase trepte. Aceeași motorizare este disponibilă și în varianta Ecoboost Hybrid ce dispune de un sistem micro-hibrid cu starter-generator și o baterie Li-Ion la 48 V. Echipat cu acest motor, versiunea Titanium are un preț de lansare de 17.000 euro. Lista completă de prețuri poate fi consultată pe siteul Ford.

Pentru cei care își doresc un motor mai puternic, Ford oferă și motorizarea 1.0 Ecooboost Hybrid de 155 CP la un preț de lansare de 20.500 euro în versiunea de echipare de top numită ST-Line X.

Ford Puma va primi și motoare diesel începând cu luna mai a anului viitor, urmând a fi disponibil cu motorul diesel 1.5 EcoBlue de 120 CP. Motorizările pe benzină vor primi tot atunci și variante echipate cu transmisie automată cu șapte trepte.

Ford Puma este produs exclusiv la uzina Ford din Craiova, alături de modelul Ford EcoSport, fiind pentru prima dată de la preluarea uzinei din Craiova în 2008 când se fabrică în paralel două vehicule. În plus, volumele anticipate de producție pentru modelele EcoSport și Puma, fac ca Fabrica de Asamblare Vehicule să lucreze în trei schimburi.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)