autovit.ro
B SECTIUNI

Gama de SUV-uri Opel va crește anul viitor prin adăugarea modelelor Crossland X și Grandland X

Opel are în acest moment un singur SUV în gamă: model Mokka X. Vechiul Antara a ieșit din producție, iar constructorul german are de gând să remedieze această situație prin introducerea a două noi modele ce vor debuta anul viitor.

Piața auto europeană este extrem de favorabilă pentru modelele SUV. Apetitul publicului pentru acest tip de automobile este în creștere, iar constructorii auto nu își mai permit să nu aibă cel puțin câteva modele de acest gen în gamă.

Opel MOKKA X

Opel a rămas un pic în urmă la acest capitol, singurul model pe care îl oferă în acest segment fiind actualul Mokka X. Modelul a trecut recent printr-un facelift și s-a dovedit a fi popular, dar Opel nu are de gând să se oprească aici. De curând, constructorul german a anunțat introducerea unui nou model SUV numit Crossland X. Acesta va înlocui modelul Meriva, un monovolum de dimensiuni mici, care a pierdut mult din popularitate. Opel Crossland X va intra în puternic disputata piață a SUV-urilor compacte fiind un concurent pentru Nissan Qashqai, de exemplu. Pe lângă Crossland X, Opel va mai lansa un model. Acesta se va numi Grandland X, și va un frate mai mare al modelului Crossland.

Ambele modele crossover vor fi lansate în 2017. “Denumirea Opel Grandland X reflectă caracterul aventuros al unui autovehicul pregătit să descopere ceva nou în orice moment – atât în mediul urban, cât și în cel rural. Noul nostru model crossover arată fantastic și va atrage cu siguranță noi clienți pentru marca Opel”, a declarat Tina Müller, directorul de marketing Opel.

Grandland X face parte din ofensiva de modele Opel, care prevede lansarea a 29 de modele noi în perioada 2016 – 2020.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)