autovit.ro
B SECTIUNI

Honda CR-V: un SUV care tinde spre clasa premium

Test Drive 2024 | HONDA CR-V | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Honda CR-V a ajuns la a 6-a generație și vine cu o serie de noutăți, printre care și sistemul plugin hybrid și alte detalii de design și tehnologie care o trimit vizibil în direcția mașinilor premium.

Sistemul de propulsie

Fie că alegi modelul full hybrid sau plugin hybrid, sistemul are o putere de 184 cai putere și 335 Nm cuplu – valorile motorului electric. Motorul termic dezvoltă 148 cai putere, însă scopul lui principal este să genereze curent pentru motorul electric, mai degrabă decât de a propulsa efectiv mașina. Varianta plugin hybrid accelerează de la 0 la 100 km/h în 9.4 secunde și poate fi cumpărată doar cu tracțiune față.

Un nivel îmbunătățit de confort

Deși cântărește 1900 kg, amortizarea este gândită astfel încât oriunde ai sta, șocurile se resimt foarte puțin la interior. Datorită scaunelor din față încălzite și ventilate, volanului încălzit și spațiului generos, călătorești confortabil oricât de întins ar fi drumul tău.
În plus, interiorul nu arată ca unul al unei mașini de volum – există un nivel de calitate în plus pe care îl înțelegi în momentul în care urci la volan.

Producătorii Honda au aplicat rețete din industria auto despre care au văzut că funcționează și au adăugat propriul fler la ele. Rămâne la tine să decizi dacă Honda CR-V merită, iar pentru asta trebuie să știi și că prețul pornește de la 60.000 euro – sau 57.450 euro, dacă aplicăm reducerile Rabla Plus din acest an.

👉 Urmărește review-ul detaliat și află mai multe despre HONDA CR-V.

👉 Te vezi la volanul unei Honda CR-V? Vezi ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)