autovit.ro
B SECTIUNI

Honda HR-V – SUV-ul de clasă mică primește un facelift consistent

Concurența extrem de puternică din segmentulu SUV-urilor de clasă mică, unde aproape toți constructorii sunt prezenți, impune actualizări tot mai consistente la fiecare facelift. Acesta este și cazul Hondei HR-V, cel mai mic crossover din gama constructorului nipon. Acesta va debuta în haine noi la finalul lunii octombrie a acestui an.

 

Evident, modificările vor viza elementele de la exterior. HR-V promite mai multă eleganță pentru liniile caroseriei, cu elemente care interpretează noul limbaj de design denumit Honda Solid Wing Face. Grila și spoilerul față sunt redesenate și integrează o nouă semnătură luminoasă cu tehnologie LED, oferită în dotarea de serie. Toate elementele de caroserie sunt ajustate vizual pentru a ține cont de noua interpretare, dar o atenție specială a fost oferită modelelor de jante disponibile. Acestea au o dimensiune de 17 inchi pentru echipările superioare. Opțional, HR-V dispune de faruri cu tehnologie LED, iar paleta de culori cuprinde opt variante.

Sistemul Magic Seat – unul dintre cele mai importante echipamente disponibile până acum rămâne în ofertă. Acesta primește perne redesenate, cu un mai bun suport lateral și permite rabatarea completă a banchetei spate printr-o singură mișcare.

În momentul lansării, HR-V va fi disponibil cu un singur motor, aspirat, de 1,5 litri. Acesta va dezvolta 130 CP și 155 Nm, cifre care vor permite o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 10,7 secunde pentru cutia manuală cu 6 trepte și de 11,2 secunde pentru cutia cu variație continuă (CVT). Consumul mixt este de 5,3 l/100 km, o valoare corectă pentru acest segment. Ulterior, din 2019, HR-V va primi două propulsoare noi. Primul este un 1.5 Turbo disponibil din primăvră (probabil cel de 182 CP de pe Civic), iar cel de-al doilea este dieselul de 1,6 litri.

În funcție de echipare, pentru prima dată, HR-V va putea fi echipat cu un sistem de Active Noise Cancellation, dezvoltat pentru a reduce zgomotele de frecvență joasă de la interior. Acesta va capta sunetul interior cu două microfoane și va emite prin sistemul audio un sunet opus ca frecvență pentru a-l anula.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)