autovit.ro
B SECTIUNI

Hyundai Kona este cel mai nou SUV de segment B

Coreenii de la Hyundai și-au mărit gama de SUV-uri adăugând un al treilea reprezentant. Astfel, pe lângă Tucson și Santa Fe, vom putea alege noul SUV Hyundai Kona, un viitor rival pentru modele ca Nissan Juke sau Toyota CH-R.

După o lungă campanie de teasing, Hyndai a dezvăluit în cele din urmă noul său model SUV numit Kona. Hyundai adaugă astfel al treilea model SUV în gamă și intră într-un segment extrem de disputat unde va avea de înfruntat modele de succes ca Nissan Juke sau Toyota CH-R.

Noul Hyundai Kona aduce și un limbaj nou de design, vizibil în special în partea frontală. Deși grila radiatorului cu forma specifică Hyundai a fost păstrată, noul Kona folosește blocuri optice extrem de înguste, inspirate parcă de cele mai noi modele Citroen.

Hyundai vrea să atragă un public tânăr cu noul său model, astfel că SUV-ul Kona va oferi tot ce este mai nou la capitolul tehnologie. Sistemul multimedia va oferi compatibilitate Android Auto și Apple CarPlay, iar display-ul central poate avea dimensiuni curpinse între cinci și opt inch. O serie de sisteme de siguranță ca frânarea automată în caz de urgență, păstrarea benzii de rulare, atenționare pentru unghiul mort și multe altele vor fi oferite pentru modelul Hyundai Kona.

Noul SUV are 4,1m lungime, 1,8 lățime și 1,55m înălțime. Gama de motorizări a fost preluată de la actualele modele, începând cu propulsorul turbo pe benzină de 1.6 litri de 177 CP sau unitatea turbo 1.0 de 120 CP. Pentru cei care preferă motoarele pe motorină, Hyundai Kona va fi disponibil și cu motorul 1.6 CRDI.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)