autovit.ro
B SECTIUNI

Hyundai Tucson facelift a debutat la Salonul Auto de la New York

Popularul SUV Hyundai Tucson a primit un facelift care a fost dezvăluit în cadrul Salonului Auto de la New York. Vânzările în Europa vor debuta în vara acestui an.

Cel mai popular SUV din gama Hyundai europeană, noul Tucson facelift a fost prezentat oficial în cadrul Salonului Auto de la New York. Deși a fost prezentat pe teritoriul american, noul facelift este gândit și realizat în Europa de către centrul de design Hyundai de la Frankfurt.

Hyundai Tucson a primit o parte frontală nouă și blocuri optice cu un design nou și tehnologie LED. Stopurile au și ele o formă diferită.

Gama de motorizări va fi compusă din două propulsoare pe benzină și două diesel. Cel mai puternic propulsor diesel este unitatea de 2.0 litri ce furnizează 186 CP și este asociată cu o cutie de viteze manuală cu șase trepte, sau opțional o cutie automată cu opt trepte.

Al doilea propulsor diesel are capacitatea cilindrică de 1.6 litri ce oferă 115 sau 133 cai putere. Pentru cei care preferă motorizările pe benzină, Hyundai oferă pentru Tucson propulsorul GDI de 1.6 litri și 132 CP. În varianta supraalimentată 1.6 T-GDI, motorul oferă 177 CP și poate fi asociat cu cutia automată de viteze cu două ambreiaje și șapte trepte.

Pe lista de dotări a modelului Tucson regăsim un sistem infotaiment cu display tactil de șapte inch și compatibilitate Apple CarPlay și Android Auto, sistem de frânare automată în caz de impact, avertizare la părăsirea accidentală a benzii de rulare și pilot automat adaptiv.

Vânzările pentru noua versiunea a modelului Hyundai Tucson vor debuta în această vară pe piețele europene.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)