autovit.ro
B SECTIUNI

Jeep Renegade facelift: motorizări noi și un refresh la nivel vizual

Grupul FCA a prezentat versiunea cu facelift a modelului Jeep Renegade. Cel mai mic model din gama constructorului american primește noi motoare pe benzină și un interior revizuit.

Jeep a prezentat informații oficiale despre versiunea cu facelift a modelului Jeep Renegade. Lansat în 2014, cel mai mic model din gama Jeep a primit acum o serie de îmbunătățiri pentru a doua parte a ciclului de viață comercial.

Partea frontală a fost restilizată discret, iar blocurile optice rotunde au acum încorporate lumini de zi LED. Renegade facelift a primit jante cu design nou cu dimensiuni între 16 și 19 inch. Noul model va fi disponibil în patru versiuni de echipare: Sport, Longitude, Limited și Trailhawk.

Cele mai importante modificări se regăsesc sub capotă. Versiunea cu facelift primește două motorizări pe benzină noi: propulsorul 1.0 MultiAir III ce dezvoltă 120 CP și 190 Nm și propulsorul 1.3 MultiAir ce oferă 150 și 180 CP.

Motorizările diesel disponibile sunt unitățile MultiJet II de 1.6 (120 CP) și 2.0 (140 și 170 CP). Ca și până acum, Jeep Renegade va fi disponibil atât cu tracțiune față cât și cu tracțiune integrală.

La interior, Renegade a primit o serie de transformări, materiale mai bune, sisteme de ultime generație. Renegade folosește acum sistemul de infotainment Ucoonect cu ecran tactil disponibil în trei dimensiuni: 5 inch, 7 inch și 8.4 inch).

Ca și versiunea anterioară, Jeep Renegade facelift va fi fabricat în Europa, la uzina FCA din Melfi, Italia.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)