autovit.ro
B SECTIUNI

La ce masina cu superputeri visezi?

In timp ce in realitate suntem constransi sa ne alegem o masina in functie de posibilitatile noastre financiare si de nevoile noastre de zi cu zi, nimic nu ne impiedica sa visam la masinile cu superputeri din filmele de la Hollywood. Am strans pentru voi cateva exemple de referinta, pe care vi le destainuim in ordinea preferintelor noastre:

5. The Ectomobile sau Ecto–1 (Ghost Busters):  pentru ca nu ai cum sa dai gres impotriva stafiilor neprietenoase cu un ajutor ca acesta – o limuzina clasica (Cadillac Miller-Meteor 1959) transformata in ambulanta ca mai apoi sa fie transformata in automobilul anti-stafii – asta da versatilitate!

4. Masina Viitorului (Back to the Future): desi o masina fara pretentii (De Lorean DMC), cine nu si-ar dori-o pentru a putea ajunge in viitor macar o singura data? Cu totii ne-am gandit la macar o data la scenariul in care am afla numerele norocoase de la loto ce urmeaza sa fie extrase, nu-i asa?

3. KITT (Knight Industries Two Thousand) (Knight Rider) – pentru ca arata ca o masina normala (Pontiac Firebird), insa nu este – are Turbo Boost (ceea ce ii permite sa aiba puseuri de viteza sau sa sara peste obstacole), are abilitatea de a se conduce singura, poate vedea, are o armura nepenetrabila (orice arunci sau impusti in ea, nu se clinteste din loc). Un partener adevarat de lupta, ce sa mai!

2. Batmobile “the Tumbler” (Batman Begins si The Dark Knight): pentru ca este un vehicul militar superdotat care se poate transforma in motocicleta (Batpod), pentru ca are optiunea de eject si pentru ca se poate autodistruge. Ce sa mai, impresionezi orice femeie cu asemenea „accesoriu”!

1. Bumblebee (Transformers): pentru ca nu este doar o masina, ci pentru ca la nevoie se transforma intr-un super robot inteligent cu arme de inalta tehnologiesi care e gata sa te apare cu orice pret. Si pe deasupra robotelul mai e si superdragut! Nu ai cum sa nu-l iubesti!

Tu la ce supermasina cu superputeri visezi? Care este topul tau? Suntem mai mult decat curiosi sa iti aflam preferintele daca am trai intr-o lume in care totul ar fi posibil.

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)