autovit.ro
B SECTIUNI

Lamborghini Centenario Roadster va fi produs în doar 20 de exemplare

Lamborghini a prezentat oficial un model surpriză. Este vorba de varianta decapotabilă a modelului Centenario, un bolid ce va fi produs într-o serie extrem de limitată de doar 20 de exemplare.

În ciuda prețului exclusivist de 2 milioane de euro per exemplar, Lamborghini spune că deja toate cele 20 de bucăți au fost vândute. Lamborghini Centenario Coupe a fost prezentat în luna martie, modelul marcând 100 de ani de la nașterea lui Feruccio Lamborghini.

lamborghini-centenario-roadster-3

Ca și coupe-ul, varianta roadster va fi animată de un motor V12 ce produce 770 CP. Pentru a ajunge la 100 km/oră, modelul italian are nevoie de doar 2.9 secunde. Viteza maximă este de 350 km/oră. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul unei cutii de viteze cu șapte trepte. Platforma tehnică folosită este comună cu cea modelului Aventador.

lamborghini-centenario-roadster-1

În ceea ce privește designul, elementele sunt comune cu cele ale variante Centenario Coupe. Culoarea exterioară este un argintiu mat numit Argento Centenario, iar interiorul futurist poate avea culoarea crem sau alb. Clienții își pot personaliza mașina prin intermediul programului Ad Personam, dezvoltat de Lamborghini începând cu anul trecut.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)