autovit.ro
B SECTIUNI

(P) Lansarea uleiului de motor Havoline ProDS iti aduce sansa de a castiga o excursie VIP la Londra si o Toyota Aygo

• Promotia marcheaza noua gama pilot de uleiuri de motor
• Un singur castigator norocos din fiecare tara participanta va castiga un weekend de lux pentru doua persoane in Londra si sansa de a castiga o Toyota Aygo pe durata excursiei
• Accesul la concursul online este gratuit, doar accesand site-ul web al promotiei (www.texaco-competitions.com/ProDS sau www.premium-lubricants.ro)

Pentru a sarbatori lansarea ultimei game de uleiuri de motor Havoline ProDS, gama de produse de lubrifianti Chevron ofera participantilor din intreaga Europa sansa de a castiga un weekend de lux la Londra si o Toyota Aygo XPlay.

Promotia va fi deschisa participantilor din cele 28 de tari din Europa, cu o pereche de norocosi castigatori selectati din fiecare tara participanta. Promotia va incepe pe 1 octombrie si va dura pana pe 30 noiembrie 2016, iar participantii vor trebui sa completeze detaliile lor pe site-ul web al promotiei.

Excursia in doi, cu toate cheltuielile acoperite, include 2 nopti de cazare la un hotel de 4 stele din centrul Londrei, o croaziera de seara pe Tamisa, bilete VIP la specacolul Mamma Mia si vizitarea unui reper emblematic din Londra.

Pe durata weekendului, castigatorii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a concura pentru sansa de a castiga o Toyota Aygo XPlay.

In ultima zi a calatoriei, cei 28 de castigatori ai weekend-ului vor vedea marele premiu, o Toyota Aygo XPlay. Li se va cere sa aproximeze cate bidoane de 1 litru de ulei de motor Havoline ProDS au intrat in vehicul si persoana norocoasa, al carei raspuns este cel mai apropiat de realitate, va castiga o masina asemanatoare – pe care o va putea ridica de la un dealer Toyota local la intoarcerea acasa.

Havoline ProDS

Poate nu consideri ca achizitionarea unui ulei de motor este atat de importanta, insa trebuie sa stii un lucru: un ulei bun te va ajuta sa reduci costurile de functionare a masinii tale si sa faci economie de combustibil.

Sedimentele care se formeaza pe suprafetele si componentele critice din motor creeaza frecare si scad performanta acestuia si consumul eficient de combustibil. Tehnologia Havoline cu Scut de Protectie ajuta la protejarea componentele motorului impotriva actiunii constante a depunerilor daunatoare si de uzura, chiar si in conditii extreme de condus.

Produsele oferite de gama ProDS acopera o varietate de tipuri de uleiuri, pentru a se adapta la diversele cerinte ale motorului. Beneficiile utilizarii unui ulei de motor sintetic premium sunt numeroase, incluzand:
• O protectie mai buna a motorului si intervale extinse de drenaj, ajutand la reducerea costurilor de intretinere si service
• Protectie impotriva depunerilor si acumularilor de namol, ajutand la mentinerea economiei de combustibil
• Fluiditate la temperaturi scazute pentru a asigura circulatia rapida a uleiului chiar si pe durata pornirilor in conditii de frig
• Mentinerea unui nivel redus de emisii multumita tehnologiei SAPS scazut (cenusa sulfatata, fosfor, sulfuri), proiectata pentru a proteja sistemele de catalizatori si de filtrare a particulelor diesel

motor

Uleiurile de motor Havoline ProDS protejeaza ultima generatie de vehicule dotate cu motoare cu consum redus de combustibil si emisii scazute, incluzand motoarele hibrid. Fiind dotata cu tehnologia Deposit Shield, gama Havoline ProDS se adapteaza la o varietate de conditii de conducere pentru a proteja motorul si pentru a-i asigura cea mai buna performanta.

Pentru informatii suplimentare privind gama de uleiuri Havoline sau pentru a accesa promotia, viziteaza europe.havoline.com sau www.premium-lubricants.ro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)