autovit.ro
B SECTIUNI

Leasing Automobile a deschis al treilea showroom din țară, în Cluj-Napoca

Leasing Automobile își continuă extinderea cu un nou showroom deschis în Cluj-Napoca. Cea de-a treia locație, situată pe Strada Traian Vuia nr. 182 A, vine în întâmpinarea clienților din centrul țării cu servicii premium la achiziționarea de autovehicule rulate.

Pe lângă o gamă diversificată de mărci comercializate precum Mercedes, BMW, Volkswagen, Volvo, Jaguar, Range Rover, Audi, echipa Leasing Automobile propune clienților și o serie de servicii prin care dorește să ridice standardele pieței de auto rulate, cum ar fi : consultanță leasing/credit, livrare gratuită oriunde în țară, garanție extinsă până la 2 ani, asistență rutieră gratuită 1 an, kilometri certificați, certificat de bună funcționare, precum și revizie la predarea automobilului achiziționat.

Cea mai mare schimbare impusă pe piața de profil a fost ideea de showroom, un spațiu primitor și dotat la standardele pieței de automobile noi.

Showroom-ul din Cluj-Napoca este al treilea după cel de la Galați și Arad, iar planurile de extindere vizează și Capitala. Astfel, următorul pas îl reprezintă deschiderea showroom-ului de la București, acesta din urmă fiind al patrulea punct Leasing Automobile.

Vezi aici toate ofertele Leasing Automobile de pe Autovit.ro

3 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)