autovit.ro
B SECTIUNI

Lexus IS- Best in class 2013 Euro NCAP

Noul Lexus IS 300h a fost declarat de către Euro NCAP cel mai bun din clasa sa în anul 2013 la capitolul siguranţă, performând cel mai bine în cadrul categoriei “maşini mari, de familie”.

Noul Lexus IS a obţinut 5 stele Euro NCAP, cu scoruri de 91% pentru ocupanţi adulţi, 85% pentru ocupanţi copii, 80% pentru protecţia pietonilor şi  66% pentru sistemele de siguranţă asistată. Aceste rezultate se situează mult peste minimul solicitat pentru a obţine 5 stele.

În fiecare an, Euro NCAP premiază modelele care au obţinut cele mai bune rezultate în categoriile din care fac parte. În 2013 au fost testate 33 de maşini în 7 categorii diferite. Caştigătorii ‘Best in Class’ sunt autovehicule care au obţinut cel mai ridicat scor general, care se calculează luând în considerare rezultatele la testele de siguranţă pentru ocupanţi adulţi, ocupanţi copii, protecţia pietonilor şi sistemele de siguranţă asistată.

În materie de siguranţă, noul Lexus IS este echipat cu cele mai avansate tehnologii de siguranţă activă şi pasivă, printre care se numără şi capota activă – o premieră pentru segmentul său.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)