autovit.ro
B SECTIUNI

LEXUS LS500H 2023: O MAȘINĂ CU ADEVĂRAT SOMPTUOASĂ

Test Drive 2023 | LEXUS LS500H 2023 | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Din 1989 și până acum, mașina aceasta este făcută în aceeași fabrică, fără costuri tăiate. Pentru a obține confortul suprem, japonezii au realizat LEXUS LS500H 2023.

Mașina are clasă, prezență, fiind somptuoasă și în cele mai mici detalii. E un adjectiv perfect pentru acest automobil. LS-ul a fost primul model Lexus; la fel de confortabil ca Mercedes-Benz Clasa S sau ca un BMW Seria 7. În același timp, oferea… fiabilitate. Japonezii au adus pe piață mașina, care s-a vândut extrem de bine în America. Luxul din Lexus LS50H este dat, pe lângă tehnologie, de subtilitate, de elemente și materialele perfect îmbinate.

Interiorul și finețea detaliilor

Interiorul, cu elemente din lemn, puse pe uși și pe consola centrală. Opțiunea poate fi înlocuită și de sticlă sau metal. Metal? Da, foarte multe foițe de metal, cu o tehnică extrem de dificilă, care, în final, arată ca un model ce imită mișcările apei – flux și reflux.

Mașina are 23 de difuzoare, în 16 incinte. Puterea totală a sistemului audo este de 2.400W. Scaunele sunt extrem de confortabile, iar în spate, scaunele sunt reglabile. O cotieră ce ascunde comenzi extra: masaj, spre exemplu, sau… ecrane.

Suspensia pneumatică reglabilă asigură confort neegalat, iar jantele sunt gândite în așa fel încât curenții de aer din anvelopă ajung cumva să fie disipați în jantă pentru a nu face prea mult zgomot în habitaclu. Constructorul nipon nu s-a dat înapoi de la nimic pentru a-ți crea cea mai liniștită experiență la volanul acestui model.

O mașină confortabilă, care poate merge rapid în linie dreaptă. O mașină pentru cei care vor clasă.

👉 Te invităm să urmărești un review auto detaliat, în următorul clip video.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)