autovit.ro
B SECTIUNI

LEXUS RZ aduce luxul specific într-o mașină electrică

Test Drive 2023 | LEXUS RZ 450 E | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Lexus RZ 450E este un mare pas înainte din punctul de vedere al modelelor electrice premium de origine japoneză. Mașina ar avea o autonomie reală de aproximatic 340km în condiții de vară, iar iarna probabil că ajunge undeva la 270km. Din acest punct de vedere, modelul testat de noi este o evoluție, însă reprezintă încă un început timid, dar promițător.

În fața mașinii există un motor electric de 204CP, iar în spate unul de 109CP, ambele fiind de tipul motor sincron cu magnet permanent, ceea ce ar trebui să însemne un consum de energie mai bun.

Exteriorul este exact ceea ce te-ai aștepta de la un Lexus – un design premium, elegant, linii dinamice, dar grațioase și detalii care îl scot evidență oriunde. Plafonul vitrat este un element interesant prin faptul că are opacitatea reglabilă. Interiorul surprinde (sau nu) cu eleganța specifică Lexus, de la texturi, materiale, comenzi, butoane și scaune.

Lexus RZ 450 E cu nivelul de echipare Luxury ajunge la prețul de 84.000 euro cu TVA inclus.

👉 Urmărește test drive-ul video și descoperă toate detaliile pe care vrei să le știi despre Lexus RZ 450 E.

👉 Dacă a intrat Lexus RZ 450 E pe lista de favorite, explorează ofertele pe care le-am pregătit pentru tine pe Autovit.ro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)