autovit.ro
B SECTIUNI

Mercedes-Benz C-Klasse Coupe: cel mai nou membru al familiei de modele germane vine la Salonul Auto de la Frankfurt

Familia modelului C-Klasse de la Mercedes-Benz se îmbogățește cu un nou membru ce va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt din acestă toamnă. Acesta este versiunea coupe a noului model C-Klasse, iar designul noului model este clar inspirat de fratele său mai mare: S-Klasse Coupe.

Mercedes-Benz a prezentat oficial versiunea coupe a modelului C-Klasse. Cu un design impresionant inspirat de coupe-ul clasei S, noul model cu două portiere va debuta oficial la Salonul Auto de la Frankfurt din luna septembrie. Comparativ cu vechiul model, noul coupe este mai lung cu 95 de mm, mai lat cu 45 de mm în timp ce ampatamentul a crescut cu 80 mm. Noul model va intra în concurență directă cu modele ca Audi A5 și BMW Seria 4.

15C717_009

La capitolul design, Mercedes-Benz a dorit să capitalizeze succesul înregistrat cu modelul coupe S-Klasse, iar multe din elementele acestui model au fost grefate și pe C-Klasse Coupe. Avem astfel în față, un baby S-Coupe.

La interior, noul model preia elemente de la modelul C-Klasse normal, dar primește și o serie de accente specifice ce personalizează interiorul modelului cu două portiere. Se remarcă, din nou, display-ul montat în afara consolei centrale, un element specific modelului C-Klasse.

15C626_19

În ceea ce privește gama de motorizări, aceasta va fi compusă din cinci propulsoare. La data începerii vânzărilor (luna decembrie pentru Europa), clienții vor putea alege între versiunile C180 de 1.6 litri și 156 CP, C200 de 2.0 litri și 184 CP sau C250, 2.0 de 211 CP. Va exista și o versiune C300 propulsată tot de motorul de 2.0 litri, dar în variantă de 245 CP, această variantă urmând a debuta inițial pe piața nord-americană.

Pentru cei care preferă motorina, Mercedes-Benz propune variantele C220d de 2.1 litri și 170 CP sau C250d ce folosește același propulsor, dar în variantă de 204 CP.

Mercedes va prezenta și o variantă sportivă pregătită de divizia AMG ce va purta numele de Mercedes-AMG C63.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)