autovit.ro
B SECTIUNI

Mercedes-Benz Clasa S Coupe și Clasa S Cabrio facelift vor fi prezente la Salonul Auto de la Frankfurt

Mercedes-Benz aduce la Salonul Auto de la Frankfurt versiunile faceliftate ale modelelor S-Klasse Coupe și S-Klasse Cabrio. Modelele au un interior revizuit, stopuri cu tehnologie OLED și noutăți în gama de motoare.

Germanii de la Mercedes-Benz au planuri mari pentru Salonul Auto de la Frankfurt ce începe săptămâna viitoare. Două dintre vedetele standului Mercedes vor fi versiunile cu facelift ale modelelor S-Klasse Coupe și S-Klasse Cabrio.

Dacă la exterior diferențele sunt relativ minore față de actualul model, interiorul a fost revizuit și primește o serie de elemente noi. Spoilerele față și spate sunt diferite, iar jantele de 20 inch au acum un design nou pentru versiunea AMG.

În partea din spate se remarcă stopurile noi ce folosesc cea mai nou tehnologie din domeniu: OLED.

La interior, noile versiuni Coupe și Cabrio ale modelului S-Klasse au acum un volan cu design nou ce integrează două zone tactile pentru operarea sistemului infotainment și a computerului de bord. Planșa de bord de alcătuită din două ecrane de 12,3 inch. Cel din fața celui de la volan oferă informații clasice, turometrul și vitezometrul fiind afișate pe acest ecran, iar cel central este folosit de sistemul de navigație și infotainment.

Interioarele pot fi personalizate cu o serie de nuanțe pentru tapițeria din piele și inserții de lemn diferite. La fel ca și versiunea Sedan, noile modele oferă șase programe ce pot influența starea de spirit a pasagerilor. Numite Freshness, Warmth, Vitality, Joy, Comfort și Training, acestea modifică setările pentru climatizare, poziția scaunului, masajul din scaine, parfumul interior și lumina ambientală.

La capitolul sisteme active, Mercedes-Benz oferă acum Active Distance Control Distronic și Active Steering Assist. Mașina își poate menține singură distanța față de celelalte automobile din trafic, chiar și în viraje.

În ceea ce privește motorizările, Mercedes-Benz propune pentru modelul S450 4Matic Coupe motorul V6 de 3.0 litri și 367 CP. Urmează S560 Coupe cu motor V8 de 4.0 litri și 469 CP. Urmează versiunile AMG cu S63 4Matic+ ce este propulsată de un V8 de  612 CP. Versiunea de top Mercedes-AMG este S65 echipată cu motor V12 de 6.0 litri de 630 CP. Versiunile cabrio dispun de aceleași motorizări, mai puțin propulsorul V6.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)