autovit.ro
B SECTIUNI

Mercedes-Maybach S600 Guard este cea mai sigură limuzină blindată din lume

Mercedes a creat prin divizia sa de lux Maybach o versiune blindată a modelului S600. Aceasta poartă numele de Mercedes-Maybach S600 Guard și este cel mai sigur automobil blindat din lume.

Mercedes-Maybach S600 Guard este prima limuzină certificată VR10, cel mai înalt nivel de protecție anti-glonț ce îl poate oferi un automobil. Pentru un anumit segment de clienți, Mercedes-Benz oferă o gamă de automobile blindate, majoritatea bazate pe versiuni ale modelului S-Klasse. Noul Mercedes-Maybach S600 Guard este modelul de top al gamei actuale. Este dedicat trasportului demnitarilor sau pentru cei care au nevoie de un grad ridicat de protecție balistică. Mercedes a reușit să atingă certificarea VR10, cel mai înalt grad de protecție ce poate fi oferit. Deși exteriorul nu trădează acest lucru, versiunea S600 Guard poate rezista unui atac armat cu arme cu repetiție și gloanțe cu miez de oțel întărit. De asemenea, S600 Guard oferă protecție la explozie conform directivei ERV200.

Deși este un automobil ce oferă un grad extrem de ridicat de protecție, Mercedes-Maybach S600 Guard nu a făcut rabat la capitolul confort, toate elementele prezente la interiorul unui S600 clasic fiind prezente și pe acestă versiune blindată. Mai mult, în locul banchetei clasice sunt disponibile două fotolii confotabile, amplasate mai în spate pentru a oferi mai multă discreție pentru pasageri.

maybach-s600-guard-7

Un astfel de vehicul specializat are și un preț pe măsură. Pe piața din Germania, lista de prețuri pentru modelul S600 Guard începe de la 470.000 euro (plus TVA).

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)