autovit.ro
B SECTIUNI

MG ZS: SUV-ul care face concurență Duster-ului

Test Drive 2024 | MG ZS 2024| Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Nu am mai testat de mult timp o mașină cu transmisie manuală, dar MG ZS nu dezmăgește: dacă ești printre cei care nu vor să renunțe la a schimba vitezele, acest SUV s-ar putea să fie pentru tine – ai o mulțime de motive pentru care să-l iei în considerare.

Ambreiajul este lin și intuitiv, vitezele se schimbă ușor și precis, iar schimbătorul de viteze nu vibrează și nu se mișcă atunci când este în treaptă.

Un alt aspect interesant la MG ZS este motorul atmosferic 1.5 în 4 cilindri, fără turbină, care dezvoltă 106 cai putere și 141 Nm cuplu. În configurația noastră mașina a avut un consum de 7.5 litri/100 km. Ajunge de la 0 la 100 km în 10.9 secunde. Suspensia absoarbe foarte bine vibrațiile, care nu se transmit în habitaclu, deci confortul e asigurat.

Dacă tot vorbim de interior, îți spunem că scaunele sunt confortabile, pasagerii din spate au spațiu destul la picioare și deasupra capului, iar portbagajul are un volum de 448 litri.

Pe nivelul de echipare Exclusive, MG ZS te costă 19.400 euro, iar prin programul Rabla ajunge la 17.000 euro. La acest preț primești și garanția Triple Care a celor de la MG: timp de 7 ani ai parte de garanție în limita a 150.000 km, asistență rutieră gratuită și revizie anuală gratuită.

👉 Urmărește review-ul detaliat și află mai multe despre MG ZS.

👉 Te vezi la volanul unui MG ZS? Vezi ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)