autovit.ro
B SECTIUNI

MINI COOPER S CABRIO: o mașină distractivă cu finisaje premium

Test Drive 2023 | MINI COOPER S CABRIO | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Pentru mulți șoferi, nimic nu se compară cu sentimentul de a conduce o decapotabilă – nu contează destinația, cât plusează experiența la volan. Mini Cooper S Cabrio promite o experiență memorabilă și ceva în plus – un interior super finisat, până în cel mai mic detaliu.

Sistemul de infotainment

Cu navigația care recunoaște nivelul traficului pe ruta introdusă, integrarea sistemelor Android Auto și Apple Car Play, luminozitatea perfectă pentru momentele când lumina soarelui te însoțește la drum, sistemul de infotainment este ușor de folosit, împrumutând din calitățile fratelui mai mare de la BMW.
Inelul de leduri din jurul acestuia reacționează în funcție de acțiunile tale – la volumul muzicii, la parcare, la navigație.

Sistemul de propulsie

Motorul termic 2.0 turbo de 178 cai putere și 280 Nm cuplu propulsează mașina de 1325kg de la 0 la 100 km/h în cca 7 secunde.

De ce merită atenția ta

Cea mai bună parte la un Mini rămâne manevrabilitatea. O parte din rigiditatea mașinii a dispărut prin lipsa plafonului, iar direcția este incisivă, padelele răspund bine la comenzi, mai ales în modul sport. Plafonul textil se ridică și coboară până la viteze de 30 km/h în cca 18 secunde și are și o poziție de trapă. Mini Cabrio e mai spațios decât ai crede – 4 oameni încap confortabil cu bagaje pentru o excursie de un weekend.

Prețul de bază pentru un Mini Cooper S Cabrio este 37.000 euro cu TVA inclus. Prețul de listă pentru acest model cu echipare Sidewalk este 46 de mii de euro.

👉 Am bifat multe alte detalii despre Mini Cooper S Cabrio în review-ul video de mai jos. Urmărește-l!

👉 Este Mini Cooper S Cabrio pe lista de dorințe? Descoperă ofertele disponibile pe Autovit.ro!

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)