autovit.ro
B SECTIUNI

Mini Cooper SE, primul model electric al mărcii, a ales Transfăgărășanul pentru o sesiune foto specială

Primul proiect de prezentare pentru noul model Mini Cooper SE, primul model electric al mărcii britanice, a avut loc pe Transfăgărășan.

Cu ocazia împliniri a 45 de ani de la inaugurarea celebrei șosele alpine ce traversează Munții Făgăraș, Mini a ales Transfăgărășanul pentru o primă sesiune foto/video cu noul model electric din gama sa.

Prezentat oficial acum mai puțin de o lună, Mini Cooper SE a venit în România și a parcurs tot Transfăgărășanul începând din localitatea Căpățânenii Ungureni din județul Argeș și până la Bâlea Lac și apoi la Sibiu.

Noul Mini Cooper SE folosește un motor electric de 184 CP și 270 Nm. Acest motor este alimentat cu energie electrică stocată într-o baterie Li-Ion de 32.6 kWh. Autonomia oficială a modelului electric Mini este de 250 km.

Prețul pentru Mini Cooper SE începe de la 33.082 euro (TVA inclus), fără prima oferită de stat prin programul Rabla Plus.

Imaginile cu noul Mini Cooper SE pe Transfăgărășan au fost realizate de Radu Chindriș și Bernhard Filsner, iar imaginile video de Neat Graphics.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)