autovit.ro
B SECTIUNI

BMW I7 2023: o sufragerie pe roți cu TV cu tot

Test Drive 2023 | BMW I7 2023 | powered by Autovit.ro & eblogAUTO

BMW i7 este o mașină electrică de lux impresionantă care combină tehnologia avansată, performanța și stilul. Exteriorul mașinii este elegant și modern, cu liniile precise și suprafețe curate ale designului BMW.

Interiorul este la fel de impresionant, cu un design minimalist și materiale de înaltă calitate. Ecranul central al sistemului multimedia este amplasat într-un stil futurist și se pare că va fi ușor de utilizat și de navigat.

Performanțele mașinii sunt impresionante, cu o autonomie estimată de până la 783 km și o viteză maximă de aproximativ 190 km/h. În plus, BMW i7 dispune de o tehnologie avansată de încărcare care permite proprietarilor să încarce bateria în doar câteva minute.

BMW i7 este, fără îndoială, un automobil deosebit care reușește să combine performanțele excelente cu un design modern și sofisticat. Cu atât de multe caracteristici inovatoare și o autonomie impresionantă, nu este de mirare că acesta este una dintre cele mai așteptate lansări de automobile electrice ale anului 2023.

Prețul? Pe măsură!

👉 Te invităm să urmărești un review auto detaliat, în următorul clip video.

Review auto detaliat:

👉 Fan BMW I7? Vezi ofertele disponibile pe Autovit.ro! 

Mai multe de la Autovit.ro

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)