autovit.ro
B SECTIUNI

Un nou segment de 15 km a fost deschis circulației pe autostrada A1 între Lugoj și Deva

La începutul acestei săptămâni a fost deschis traficul rutier pe un nou segment de 15 km din cadrul lotului 2 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Cei 15 km se află între localitățiile Margina și Dumbrava.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat deschiderea circulației rutiere pe un nou segment de 15 kilometri al autostrăzii A1 Lugoj-Deva. Noul segment se află pe lotul 2 între km 27+620 și km 56+220, între Dumbrava și nodul rutier Margina.

autostrada

Lotul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva are un total de 28 km, iar cei 15 km nou adăugați au fost terminați încă de la finalul anului trecut, dar nu au fost adăugați segmentului deschis circulației publice deoarece lipsea avizul pentru recepția lucrărilor. Lucrările pe segmentul 2 al autostrăzii Lugoj-Deva sunt executate de către Asocierea Salini Impregilo-Secol. Valoarea contractului este de 562,73 milioane de lei fără TVA.

Într-o situație asemănătoare se află și cei patru kilometru ai autostrăzii București-Ploiești de la intrarea în Capitală. Deși lucrările au fost finalizate, segmentul nu a fost deschis circulație rutiere și va fi inaugurat doar după ce vor finalizați și ultimi trei kilometri care vor face legătura cu strada Petricani.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)