autovit.ro
B SECTIUNI

Noua generație a lui Hyundai Santa Fe este gata pentru Geneva

Coreenii de la Hyundai sunt pe cai mari. După ce au lansat o nouă generație pentru compacta i30 și au anunțat că intră în ultra-disputatul segment al SUV-urilor de clasă mică cu Kona, au pregătit o generație complet nouă pentru Santa Fe. Cel mai mare SUV din gamă va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva, care va începe peste aproape o lună. Iată primele detalii.

 

Cu o evoluție clară în materie de design fața de actuala gama de modele, viitoarea generație a lui Santa Fe impresionează cu o grilă impozantă și farurile agresiv conturate, care vor beneficia de tehnologie LED de ultimă generație. Poziționate foarte sus, acestea dau o impresie de forță, de sportivitate și asigură mult dinamism pentru partea frontală.

Cu o lungime deja confirmată, de 4,77 metri, Santa Fe nu va fi cu mult diferită de dimensiunile exterioare ale generației actuale și nu își va schimba poziționarea. Însă, Hyundai ne anunță, deși nu ne oferă date exactă, că ampatamentul va fi mai lung, ceea ce ne oferă o imagine importantă pentru nivelul de spațiu interior. Este clar că acesta va crește față de generația actuală, care era oricum peste media clasei, fiind extrem de generos.

În ceea ce privește gama de motorizări, Hyundai nu a oferit informații specifice pentru Europa, ci doar pentru produsul global. Astfel, știm cu certitudine că pe anumite piețe, Santa Fe va dispune de trei propulsoare. Unul dintre acestea este un motor turbo pe benzină, de 2,0 litri. Pentru gama diesel, care probabil că în continuare va avea cifre de vânzări mai bune în Europa, clienții vor putea alege între versiune de top de 2,2 litri și una de 2,0 litri. Evident, ambele motorizări sunt turbo.

În ceea ce privește interiorul, putem vedea un nivel ridicat de finisaje, aproape de clasa premium, un ecran central de mari dimensiuni poziționat în partea superioară, dar și schimbătorul cutiei de viteze automată, care va dispune de opt trepte.

Toate informațiile despre Santa Fe, dar și o galerie de fotografii completă, le vom vedea la Salonul Auto de la Geneva, care va debuta la începutul lunii martie.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)