autovit.ro
B SECTIUNI

Noua generație Ford Fiesta ST folosește un motor 1.5 Ecoboost cu trei cilindri

Versiunea performantă a noului model Ford Fiesta ST va fi animată de un motor turbo de 1.5 litri cu trei cilindri ce dezvoltă 200 CP. Noua generație Ford Fiesta ST va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Ford Performance a dezvăluit astăzi noua generație Ford Fiesta ST, model animat de un motor complet nou: EcoBoost de 1.5 litri cu trei cilindri. Prezentată în premieră înainte de debutul său public care va avea loc luna viitoare la Salonul Auto de la Geneva, noua generație Fiesta ST va oferi 200 CP, un cuplu de 290 Nm și va avea o accelerație 0-100 km/h în 6.7 secunde.

FORD_2017_Fiesta_ST_07

Este a treia generație a modelului Fiesta ST și prima care are sub capotă un motor cu doar trei cilindri. Noul model va oferi și sistemul selectabil Drive Modes ce permite configurarea răspunsului motorului, direcția și suspensia cu ajutorul setărilor Normal, Sport și Track.

FORD_2017_Fiesta_ST_17

Pentru ca cel de la volan să aibă parte de o experiență completă, sunetul evacuării va fi ajutat de tehnologia Electronic Sound Enhancement ce amplifică sunetul sportiv cu ajutorul boxelor sistemului audio.

FORD_2017_Fiesta_ST_08

După prezentarea de la Geneva, noua Fiesta ST va putea fi comandată în prima parte a anului 2018 în două versiuni de caroserie: cu trei sau cinci portiere.

Un comentariu

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)