autovit.ro
B SECTIUNI

Noul HYUNDAI KONA face un pas înainte în viitor

Test Drive 2023 | HYUNDAI KONA 2023| Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Pentru coreeni, Hyundai Kona a fost mereu un model de succes, însă această a doua generație o depășește cu mult pe cea dintâi. Are, cu siguranță, un aer de mașină din viitor, iar minimalismul pare că o definește – dacă ești adeptul conceptului, s-ar putea să îți placă foarte mult acest model.

Un design aproape revoluționar

La a doua generație, Hyundai Kona a crescut în lungime cu 150mm și în lățime cu 25mm, iar ampatamentul este acum mai mare cu aproximatic 60mm. Această evoluție, deși normală, ajunge să ofere senzația de mult mai mult spațiu la interior și mai multă libertate atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Caroseria mașinii arată atât de diferit față de modelul anterior dintr-un motiv simplu: design-ul a fost inițial creat pentru versiunea electrică, după care s-a adaptat pentru modelul cu motor termic. Dacă exteriorul împarte părerile din cauza led bar-urilor în față și în spate, interiorul este unanim văzut ca unul reușit – finisajele, butoanele, comenzile sunt perfect dispuse.

Despre sistemul de propulsie

Cel mai mic motor disponibil pe Kona 2 este acest benzinar 1.0 turbo, in 3 cilindri ce dezvoltă 120 cai putere și 200 Nm cuplu. Cutia dublu ambreiaj în 7 trepte oferă senzația că poți să gradezi foarte bine puterea motorului.

Prețul acestei mașini este 26.000 euro TVA inclus prin programul remat. Poate fi o mașină de 5 persoane, portbagajul de 466 litri este încăpător, bancheta spate nu are o umflătură prea mare pe podea, deci încap 3 adulți acolo și per total experiența este plăcută.

👉 Urmărește test drive-ul video și vezi review-ul complet pentru noul Hyundai Kona.

👉 Dacă noul Hyundai Kona are șanse să fie viitoarea ta mașină, caută cele mai bune oferte pe Autovit.ro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)