autovit.ro
B SECTIUNI

Noul model Kia Rio va fi prezent la Salonul Auto de la Paris

Noua generație a modelului de clasă mică Kia Rio va fi prezentă la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie. Primele imagini au fost deja publicate de către constructorul coreean.

Acum o săptămână, Kia a publicat câteva schițe care anunțau noua generație a modelului de clasă mică Rio. A patra generație a fost confirmată oficial prin publicarea imaginilor oficiale înainte de debutul noului model la Salonul Auto de la Paris.

kia-rio-4

Chiar dacă linia generală a fost păstrată, a patra generație a modelului Rio vine cu modificări la nivelului calandrului, iar capota este acum mai lungă. Noul Rio a crescut ușor în dimensiuni, fiind cu 15 mm mai lungă față de actuala generație. Ampatamentul a fost și el crescut cu 10 mm.

kia-rio-3

Interiorul are linii clasice, fără prea multe artificii de design. Butoanele fizice sunt mai puține, iar consola cetrală este dominată de un display de dimensiuni generoase.

kia-rio-2

Constructorul coreean nu a dat detalii despre motorizările ce vor fi disponibile pentru noua generație Kia Rio, dar vom afla aceste detalii cât de curând. Producția noului model va începe spre sfârșitul acestui an, iar primele exemplare vor ajunge în showroom-uri în primăvara lui 2017.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE MAI MULTE DESPRE:
Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)