autovit.ro
B SECTIUNI

Noul Nissan X-Trail

Incepand cu toamna acestui an, iubitorii marcii Nissan vor putea achizitiona modelul o noua generatie a modelului X-Trail. Modificarile nu sunt radicale, dar, sustin oficialii Nissan, sunt suficiente pentru a „intinerii” modelul si pentru a-l aduce din nou in atentia doritorilor de masini 4×4 agile. Cele mai vizibile schimbari vizeaza partea frontala, unde blocurile optice, grila si ansamblul barii fata au fost complet redesenate pentru un look mai dinamic si mai agresiv. In partea posteriora, stopurile verticale incorporeaza tehologia LED, iar semnalizatoarele sunt pozitionate in partea de jos a blocurilor optice.
Nici dimensiunile exterioare nu au ramas la fel, noul X-Trail fiind ai lung cu 10 mm fata de generatia precedenta, in timp ce inaltimea si latimea masinii au crescut tot cu 10 mm.
In interior, modificarile subtile ce au fost efectuate au avut ca scop principal imbunatatirea confortului, atat pentru locurile din fata, cat si pentru cele din spate, spatiul la nivelul genunchilor si capului fiind mai mare. In plus, noi echipamente sunt disponibile pe lista de dotari optionale, printre ele numarandu-se si oglinda retrovizoare ce incorporeaza un display de inalta rezolutie ce se activeaza automat atunci cand treapta de mers inapoi este actionata.

La capitolul tehnic, Nissan a reusit sa aduga toata gama de motorizari in conformitate cu normele de poloare Euro 5. Reducerea emisiilor de bioxid de carbon si a consumului de combustibil a fost posibila prin reducerea coeficientul aerodinamic de la 0,36 la 0,35, prin optimizarea cutiilor de viteza si prin echiparea cu anvelope ce reduc rezistenta la rulare.

Acesta 4×4 de familie, ce s-a remarcat prin rezistenta, fiabilitate si capacitati bune in off-road este acum mai modern si poate atrage si o alta categorie de clienti, care in mod normal s-ar fi orientat spre modele mai „de oras”.

Foto: NetCarShow.com

2 Comentarii

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)