autovit.ro
B SECTIUNI

Noul RENAULT CLIO FACELIFT: de ce merită să îl alegi?

Test Drive 2023 | RENAULT CLIO 2023 Facelift | Powered by Autovit.ro & eblogAUTO.ro

Avea nevoie Renault CLIO de un facelift? Oficialii Renault au fost de părere că da și nu s-au ferit nici să își motiveze alegerea. Iar motivul nu a fost nimeni altul decât Peugeot 208. Competiția a surprins printr-un nou design atrăgător, așa că Renault CLIO avea nevoie de o reîmprospătare pentru a aminti lumii că există și merită să fie ales. Vom afla în acest test drive care sunt noutățile cu care vine, de fapt, acest facelift.

Sistemul de propulsie

Modelul pe care l-am condus are un sistem de propulsie E-tech full hybrid și are la bază un motor 1.6 atmosferic în patru pistoane și două motoare electrice. Cutia de viteze este multimodala E-tech și nu există ambreiaj, mariajul dintre cutie și motor făcându-se printr-un motor electric ce învârte cutia la viteza corectă.

Design-ul și spațiul interior care cucerește

Din punctul de vedere al lungimii, Renault CLIO facelift și Peugeot 208 sunt identice, însă din punctul de vedere al ampatamentului, diferența e mare. Renault CLIO este cu 4cm mai lung când vine vorba despre distanța dintre cele două punți – iar asta înseamnă spațiu la interior. Spațiul în portbagaj este de 300L.

Acest Renault CLIO este primul automobil Renault ce propune limbajul de design Nouvelle Vague – exteriorul face, cu siguranță, un pas înainte din toate punctele de vedere.

Echipări, tehnologii și preț de listă

La nivel de echipări, modelul Espirit Alpine are tot ce ți-ai putea dori de la o mașină modernă: Android Auto, Apple CarPlay, cameră 360, un sistem de infotainment foarte performant, sistem Cruise Control cu Start/Stop și multe altele.
Acest Clio hybrid E-Tech 145 Esprit Alpine este 24.700 euro cu TVA inclus, dar îți poți lua un E-Tech full hibrid de la 20.800.

👉 Urmărește test drive-ul video și află în detaliu despre elementele caracteristice pentru Noul Renault Clio.

👉 Dacă noul Renault Clio Facelift îți face cu ochiul, merită să dai o căutare pentru ea pe Autovit.ro.

Adauga un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ne gasesti pe:
Ai intrebari?

Acceseaza sectiunea Ajutor

(031) 860 90 90 (de Luni pana Vineri intre
09:00 - 18:00)